Familiebedrijf Van der Steen:
Werken doe je niet alleen met je hoofd, maar vooral met je hart.

Van der Steen zonnepanelen staat garant voor kwaliteit en service

Van der Steen is een relatief jong familiebedrijf waar ook alle werknemers tot de familie behoren. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler op de markt. Een team van enthousiaste, ervaren en gecertificeerde harde werkers met een frisse blik op de branche draagt dagelijks hun “steentje” bij aan het leveren van kwaliteit en het blijven door-ontwikkelen in de allernieuwste technologieën en veranderingen binnen de sector.

De gezamenlijke opdracht die voor ons ligt met betrekking tot verduurzaming en de transitie naar het opwekken van minder milieu belastende vormen van energie nemen wij zeer serieus. We zijn voorbereid op de toekomst en blijven alert op alle ontwikkelingen zodat we goed advies kunnen geven aan onze klanten en ook de nieuwste passende systemen kunnen leveren.

Wij hebben ook al gewerkt aan grote verduurzamingsprojecten en hebben daarmee zelfs de media gehaald. Zo kennen wij niet alleen de juiste aanpak voor de particulier, maar zijn wij ook gespecialiseerd in VvE's, MKB's en het grootzakelijke. Wanneer je je eigen naam aan een bedrijf verleent, neem je daarmee zelf verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je producten en diensten. Daarom is de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs en goede service de fundering van ons bedrijf. Wij leveren maatwerk dat aansluit op de behoeften van onze klanten en staan altijd klaar voor hulp of advies.

We hechten grote waarde aan een goede relatie met onze klanten. Wij leveren uitsluitend klasse A en tier 1 producten voor scherpe prijzen en hebben een goede relatie met onze leveranciers zoals Enphase, Goodwe en Easee en Zaptec. Zo zijn wij onder andere Gold Partner van Enphase, en premium partner van Easee.

Naast het opleveren van hoogwaardige zonne-installaties, hebben wij ook een zuster onderneming geheel gespecialiseerd voor laadpalen en een onderneming die zich volledig focust op Renovaties. Onze vakmensen van van der Steen renovatie bedenken voor alles een oplossing en leveren uitsluitend vakwerk. Bij ons vindt u alles dat nodig is op het dak, onder één dak!

Kijk direct hoeveel u kunt verdienen met zonnepanelen

Jarenlange ervaring
Een eigen team van experts staan voor u klaar
Gecertifeceerde monteurs voor de installatie van uw zonnepanelen
Altijd A-merken zonnepanelen, omvormers en montagemateriaal